Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

  • Previous Screen
  • Previous Articles
  • Previous Categories
  • Start Page
  • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

DEL II for alle: Å komme til røttene av problemet med EFT

Intro til del II

Å komme til røttene av problemer
(På vei mot nye 30% av EFTs fordeler)

Getting to the Roots of your issue
Å komme til røttene av problemer

Jeg er så glad for at du valgte å utforske EFT utover det grunnleggende som du lærte i del I. Selv om den forrige artikkelen om hvordan du utfører grunnleggende EFT - Grunnopskriften til  EFT Banketeknikker er en nyttig prosess som står på egne bein, er det helt klart at den har sine begrensninger. På en måte er bruk av EFT uten den finpussen som du lærer i Del II som å luke i din emosjonelle hage med en kantklipper, dvs. at du kan få gjort mye i full fart, men det meste av det er midlertidig. Du kan lykkes i å kutte av toppen av ugresset, men røttene forbli under bakken ... skjult ... omgrupperer seg ... vokser ... bare for å dukke opp en annen dag som nytt ugress.

Det som er forvirrende for mange nykommere til EFT Banketeknikker, er at i noen tilfeller slår kantklipperen (Grunnoppskriften til EFT Banketeknikker) effektivt bort alt ugresset slik at også røttene visner og dør. Dette virker som suksess med lite innsats, og det ser enkelt ut. Ikke noe graving eller detektivarbeid er nødvendig. Det er dette som skaper Den Store EFT-illusjonen som vi tidligere har drøftet, der overfladisk bruk av EFT Banketeknikker noen ganger gir solide resultater. Du vil ofte se dette i de ulike EFT-imitasjonene eller ringvirkningene fra EFT som det kryr av på internett. Se Hva med alle ringvirkningene fra EFT Banketeknikker?

EFT Tapping Skills 2 image

Spesialister i EFT Banketeknikker ser selvfølgelig lenger enn dette. De innser at å ta emosjonelt ugress ved røttene sparer tid i det lange løp og er mye bedre for våre emosjonelle hager enn kontinuerlig å kutte toppen. Når røttene er borte, vil de ikke lenger trekke ut næringsstoffer fra vår emosjonelle jord og heller ikke konkurrere med de fredfulle, følelsesmessige plantene som vi nå kan dyrke.

I Del II vil du lære deg effektive måter du selv kan finne og grave opp røttene av dette uønskede emosjonelle ugresset. Det vil hjelpe deg å rette oppmerksomheten mot de spesifikke detaljene (røttene) i emosjonelle problemer, slik at du kan nærme deg ugrasfrie emosjonelle hager med større grad av fred og velvære.

Ingen mennesker er helt like, og derfor vil også deres emosjonelle hager inneholde ugress som er spesifikke for den enkelte. Følgelig blir hagearbeidet ufullstendig hvis du bare bruker globale (brede) tilnærminger og / eller ulike typer ferdiglagede setninger  (EFT Bankeskript) som dessverre er de rådende ugressfjernerne på internett. Du må komme ned til detaljene i ditt problem (røttene). Hvis ikke, er det du gjør "Overflate-EFT" og ikke Gold Standard EFT.

Ovennevnte ugressmetafor gir en nyttig beskrivelse, men i virkeligheten bruker du ikke hageredskaper. I stedet vil du i denne Del II lære å Finne aspekter i EFT Bankeprosessen og banke på bestemte hendelser som ligger til grunn de fleste problemer (ugress). Underveis vil du måle eller Teste ditt EFT Bankearbeid, slik at du får med deg alt. Du vil lære når man skal bruke globale tilnærminger for å ta brodden av intensiteten, og du vil gjøre alt dette innenfor rammen av Å være Spesifikk med EFT Banketeknikker slik at du kan løse alle detaljene. Og vil du gjøre alt dette i sammenheng med Strategier for suksess med EFT Banketeknikker og effektiv bruk av EFT-teknikken Fortell historien - Banketeknikkens arbeidshest.

Å finne et emosjonelt problem

I mange tilfeller må vi å gjøre en del detektivarbeid for å finne de problemene og forstyrrelsene vi trenger å ta opp. Noen ganger kan vi finne et opplagt problem, og noen ganger må vi ta en gruppe med problemer før resultatene blir varige. Uansett er fordelen med dette en bedre emosjonelle helse, noe som betyr at du føler deg bedre i det store og hele.

For å identifisere de uløste problemene som må tas opp i ditt tilfelle, kan du stille deg selv disse tre spørsmålene, og se hva du får til svar.

  • Hva er den største årsaken til stress i ditt liv akkurat nå? (Penger, arbeid, forhold, etc.)
  • Hva skjedde i livet ditt på det tidspunktet problemet startet? (Skilsmisse, karriere-endring, ulykke, etc.)
  • Hva er du konsekvent misfornøyd med om verden rundt deg? (Folk er egoistiske, jeg føler seg utelatt, grådige mennesker tråkker på meg, jeg har aldri nok, etc.)

Denne øvelsen vil kanskje gi deg et tydelig signal om hvor du kan begynne. Hvis ikke kan du bare plukke noe og sette i gang. Mange av de emosjonelle problemene du har er vanligvis i slekt med hverandre, så ved å ta et, kan vi ofte oppleve at noen av de andre også blir lettere på samme tid.

Når vi gir slipp på intensitet fra et følelsesmessig problem, vil også intensiteten på det fysiske symptomet eller det aktuelle problemet bli lindret. Igjen, vi vet ikke alltid hvilke problem som er "Det Ene", så vi må vanligvis ta opp mer enn ett før vi ser hele løsningen på det aktuelle problemet.

Virkelig emosjonell helse er ikke noe som kan oppnås med en kvikk-fiks, en pille eller et par ekstra runder med banking. På den annen side trenger du ikke å rydde opp i all din emosjonelle bagasje før problemet vil respondere på EFT. Poenget er at vår tilnærming er forskjellig fra tradisjonelt helsearbeid, og vi regner med å fortsette å forbedre din emosjonelle helse helt til ditt problem er løst.

Fra og med neste artikkel vil vi vise deg hvordan du kan forbedre resultatene dine ved å sikte inn på emosjonelle problemer med EFT.

Du går inn i et EFT Mulighetenes Mekka, fylt med nye nivåer av healing og emosjonell frihet. Sett av litt kvalitetstid her. De forbløffende belønningene kan vare livet ut.

 

© Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt