Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

  • Previous Screen
  • Previous Articles
  • Previous Categories
  • Start Page
  • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

DEL II for alle: Å komme til røttene av problemet med EFT

EFT-strategi for bankesuksess

En kraftfull plan for bankesuksess på et hvert problem.
Det ligger under omtrent alt jeg gjør.

Det vanligste spørsmålet vi får fra publikum er en eller annen versjon av...

«Hvordan bruker jeg EFT på MITT problem?»

Nesten hver gang er svaret...

.. .studer del I og II av opplæringen, og bruk deretter
EFT Personlig Freds Prosedyre kombinert med EFT fortell historien-teknikken
til du oppnår resultater med problemet.

Det er det!

EFT Tapping Success image

Suksess-strategien med EFT er basert på å finne og løse Bestemte hendelser (bordbein) helt til Bordplateproblemene de støtter ikke lenger står i veien for deg. Når du fortsetter å balansere forstyrrelser og fjerner disse byrdene fra ditt system, vil din fysiske og emosjonelle helse begynne å forbedre seg, og du kan faktisk oppleve et nivå av fred og lykke som overgår dine forventninger. Vi må advare deg om at den slags lykke kan være vanedannende (smil).

Den samme tilnærmingen for hvert problem? virkelig?

Ja. Selv etter å ha studert materialet i denne opplæringen, kan folk fortsatt tro at det finnes en spesiell måte å bruke EFT for deres spesielle problemer, men det er ikke tilfelle. Vi ser uløste, følelsesmessige problemer som de viktigste bidragsytere til de fleste problemer, og vi fjerner de på samme måte for alle. Det er hendelser i ditt liv som bærer med seg forstyrrelser, og når du bruker EFT for å fjerne dem, har problemene en tendens til å forsvinne. Noen mennesker har flere forstyrrelser som må fjernes enn andre, men å fjerne dem grundig og metodisk er fortsatt svaret.

Selvfølgelig gjelder ikke dette for alle tilfeller. Noen mennesker vil se resultater ved bare å være litt mer spesifikk i forhold til deres problem. Andre kan arbeide med en viktig hendelse, og hele deres verden kan endres. Noen mennesker kan ha overlevd ekstreme traumer og trenger profesjonell hjelp på sin EFT-reise.

MEN - når folk spør oss om råd, er svaret alltid Personlig freds prosedyre kombinert med Fortell historien-teknikken, og hvis det blir forvirrende eller vanskelig, så la oss hjelpe deg med å finne en god terapeut.

Gjør det selv-brukere kan starte med å balansere forstyrrelser fra sitt eget liv. Å finne de mest innflytelsesrike hendelsene kan ta litt lenger tid, men en dyktig EFT-terapeut kan vanligvis finne fram til de beste alternativene. De kan også være i stand til å bruke språket mer effektivt, og kan, som utenforstående, se ting som du ikke kan. Men prosessen er fortsatt den samme. Vi fjerner forstyrrelser fra bestemte hendelser.

Hva med alle de fancy Oppsett-frasene som Gary bruker eller som jeg ser på YouTube eller Banke-seminarer?

Kjernen i EFT-prosessen er fortsatt den samme. Finn bestemte hendelser og fjern forstyrrelser. Ved riktig bruk kan fancy språk fremskynde prosessen med å fjerne en forstyrrelse og hjelpe oss å se hvilke hendelser som er de viktigste å balansere, men fortsatt balanserer vi hendelser. Alle mulige fancy språkvarianter som holder seg i den globale verden og som du vanligvis finner på YouTube, bankeseminarene, etc., produserer vanligvis ikke varige, grundige resultater. Så ikke la deg lure av de mirakuløse løftene om alle et-minutters-underverkene du finner andre steder på Internett. For å oppnå ekte, varige, målbare resultater, trenger de fleste mennesker Personlig freds prosedyre. Det tar litt lenger tid på egen hånd, men alt du har å miste er noen ekstra forstyrrelser, ikke sant?

GJENNOMGANG:

I denne artikkelen lærte du hvordan EFT-verktøyene du har lært tilpasses en  EFT suksess-strategi.

  • Uansett, og spesielt for Gjør det selv-brukere, anbefaler vi Personlig Freds Prosedyre kombinert med Fortell historien-teknikken.
  • Hvis du har problemer med å arbeide med eller navigere gjennom hendelsene i ditt eget liv, få hjelp av en dyktig EFT-terapeut.

 

 

© Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt