Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

  • Previous Screen
  • Previous Articles
  • Previous Categories
  • Start Page
  • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

DEL II for alle: Å komme til røttene av problemet med EFT

EFT generaliseringseffekten - effektiviserer bankingen

Rett EFT-bankingen mot noen få beslektede, bestemte hendelser og oppnå lindring på alle

Vi berørte dette konseptet i den forrige artikkelen Bestemte hendelser - et viktig konsept i EFT-prosessen, men det er så viktig at det fortjener en egen artikkel.

Begrepet bordplater/bordbein og arbeid med bestemte hendelser kan lede deg til en konklusjon om at du må ta absolutt alle aspekter av hver eneste bestemte hendelse i fortiden for å få lindring med EFT, noe som kan virke overveldende. Heldigvis er det ikke tilfelle.

Ofte deler flere spesielle hendelser (bordbeina under bordplaten) noen felles temaer. Derfor vil banking på ett ben også ha effekt på de andre beina knyttet til dette temaet. For eksempel er det ganske normalt at en i barndommen har en far eller mor som stiller høye krav, og alle de små hendelsene knyttet til dette kan føre til en begrensende tro om at "Jeg vil aldri få det til." Disse hendelsene pleier å være knyttet til de samme menneskene, tilsvarende steder, beslektede ytringer og beslektede følelsesmessige reaksjoner.

Følgelig, når vi fjerner intensiteten fra 5, 10 eller 20 av disse beslektede, bestemte hendelsene, er det tilstrekkelig slektskap mellom dem til å generalisere lindring til alle de som er igjen. Til slutt vil du komme til et punkt der det er vanskelig å finne flere hendelser som føles vonde, og du vil merke at bordplateproblemet ikke lenger synes å ha et grep på deg.

Videoen nedenfor gir deg større perspektiv på denne ideen.

 

EFT GENERALISERINGSEFFEKTEN - SE VIDEO

 

Det er en vanlig misforståelse at ved å dele et problem i biter og adressere hver enkel bit, går du den lange veien til lindring. Derfor kan det virke som at en mer global tilnærming i kombinasjon med noen hendelser eller problemer i hver runde av Grunnoppskriften til EFT Banketeknikker, er en snarvei. Dette er feil og en av viktigste årsakene til mange sjeler havner i EFTs tause hav av skuffede mennesker.

Nesten alle EFT Banketeknikkers Spin-Off-varianter som kan sees på nettet er basert på denne "løse alt på en gang"-filosofien, og det er veldig lett å tro at det er mulig å få til raskere resultater på denne måten. Tvert imot, hvis du fortsetter med den spesifikke tilnærmingen vi underviser her, vil generaliseringseffekten slå inn og flytte deg langt mye raskere i det lange løp enn snarveier, ulike bankeskript og korte youtube-videoer som er fremmet på Internett. I tillegg til at bordbeina du fjerner vanligvis vil være borte for alltid, kan bordplatene kollapse helt, og ved å arbeide med målbare problemer, kan du teste resultatene på veien og holde oversikt over din egen fremgang. Vi vil snakke mer om dette under Personlig Fred-prosedyren. ....  Neste!

GJENNOMGANG:

I denne artikkelen lærte du mer om fordelene ved generaliseringseffekten.

  • Bordbeina under en Bordplate er vanligvis beslektet på ulike vis.
  • Arbeid med noen av bordbeina vil ofte ha tilstrekkelig virkning til å ta knekken på hele bordplata. 
  • En vanlig misforståelse med EFT er at å kombinere problemer eller hendelser vil hjelpe til at de blir raskere fjernet.
  • Tvert imot, å fortsette den spesifikke tilnærmingen fører mye raskere til generaliseringseffekten.

 

 

Copyright Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt