Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

  • Previous Screen
  • Previous Articles
  • Previous Categories
  • Start Page
  • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

DEL V – Avansert: Finpuss av prosessen & utdyping av språket

Bruk av intuisjon i EFT-prosessen

I mange år har terapeuter observert hvordan jeg jobber på scenen med klienter og bemerket: "Jøss, jeg skulle ønske at jeg hadde hatt like bra intuisjon som du. Det ville ha åpnet langt flere dører."

Jeg synes dette er merkelig, fordi egentlig er ikke min intuisjon verken bedre eller dårligere en noen andres. Vi kommer vi fra den samme kilden, og dermed er den "kosmiske veiledningsbrønnen" tilgjengelig for oss alle. Problemet med å bruke intuisjon er ikke om du har den eller ikke. Snarere er det å skille mellom virkelig veiledning og den uopphørlige skravlingen som foregår i hodet. Det er som om vi lytter til et dissonant kor og prøver å skille ut de rene stemmene.

Det er mange måter å utvikle tillit til vår intuisjon og plukke ut disse stemmene. Nedenfor er en detaljert video hvor jeg har en åpen diskusjon om disse temaene med tre EFT-utøvere som har utviklet solid kompetanse på dette området. Den vil vise deg mange måter å utvikle de ekstraordinære fordelene med intuisjon.

 

INTUISJON SOM EN DEL AV EFT-PROSESSEN - SE VIDEO

 

I videoen nedenfor, der jeg presentere dette emnet for et stort publikum, får du flere perspektiver.

 

BRUK AV INTUISJON - SE VIDEO

 

Til slutt: Det finnes steder i løpet av EFT-prosessen der intuitiv veiledning kan komme inn og justere retningen eller gi noe hjelp, men folk har mistolket dette til å bety "finn de riktige ordene, og under vil skje".

Tvert imot, så trenger intuitiv veiledning en korrekt referanseramme for å være effektiv. I EFT er den referanserammen en solid erfaring med EFTs praktiske ferdigheter.

Anta for eksempel at en veterinær prøver å hjelpe en syk hund. Han kunne ta noen tester eller røntgenbilder for å utelukke de forskjellige mulighetene enkeltvis, eller han kunne utvikle noen intuitive ferdigheter og bruke dem for ytterligere hjelp. Gitt dette alternativet, ville ikke veterinæren sitte på sitt kontor og be om at den riktige diagnosen skulle komme intuitivt og deretter fortelle det til hundens eier uten å gjennomføre en undersøkelse. Han ville begynne med sin praktiske erfaring og arbeide med problemstillingen, undersøke hunden og stille en rekke spørsmål. Det er i slike tilfeller intuitiv veiledning kan være til best hjelp.

På samme måte er det med EFT. Du må du bruke dine praktiske ferdigheter i hver eneste økt og lære å inkludere intuitiv veiledning som en del av denne prosessen. Dessuten, vær også klar over at selv om det kan se lett ut når jeg bruker mine intuitive ferdigheter på videoene, så har jeg først brukt årevis på å utvikle de praktiske EFT-ferdighetene, og deretter fortsatt i flere år på å utvikle min intuisjon. Disse ferdighetene er åpne for oss alle, men det krever både tid og krefter for å utvikle dem.

Din intuisjon kan vise seg på mange måter. Noen ganger kan den åpne en helt ny dør for deg, men som regel vil den bruke det du allerede har oppnådd med klienten og foreslå at du "gjør denne vesle justeringen" eller "prøver dette ordet i stedet". Når du har gjort det, har du kanskje funnet en annen brikke, men generelt vil du aldri få hele bildet på en gang. Det krever mot og ferdigheter å bruke en bit med veiledning om gangen og se hvor det tar deg. Men hvis du ganske enkelt lytter til klienten, stiller gode spørsmål og danner deg en forståelse av det de forteller, kan du bruke deres egne ord i oppsettet eller påminnelsesfrasene. Da har dere allerede så god kontakt at dere kan få til fantastiske resultater.

En liten advarsel: Noen ganger kan Skriften på dine egne vegger forveksles med intuitiv veiledning fordi det føles så fullstendig riktig for deg. Hvis du forveksler din egen menneskelige "sannhet" med guddommelig veiledning, injiserer du bare dine egne ting inn i andres prosess. Så ... arbeid med deg selv, løs dine egne problemer og vær forsiktig med din intuisjon til du kan holde et klart skille mellom den og dine egne interne meninger eller råd.

Hva er moralen i denne historien? Lær hvordan du finner de "rette ordene" gjennom samspillet med klienten. Utvikle dine detektiv- og kommunikasjonsferdigheter, samt dine erfaringer med emosjonelle problemer. Så finner du de spesifikke hendelsene bak problemene og følger din intuisjon derfra.

 

 

Copyright Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt