Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

  • Previous Screen
  • Previous Articles
  • Previous Categories
  • Start Page
  • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

DEL IV – Avansert: Å dykke dypere ned i emosjonelle problemer

Intro til del IV

Oppnå de neste 20 prosent av EFTs muligheter

EFT Tapping Skills 4 image

Nå er vi kommet til stedet hvor vi graver oss under huden på de sofistikerte, emosjonelle problemene og kommer like til kjernen. Vi vet allerede at spesifikke hendelser er den beste veien til varige resultater med EFT. Men med erfaring du har sikkert sett at det er visse fordeler med å finne den "riktige" bestemte hendelsen eller den som bidrar mest til problemet. Jo raskere du kan finne den, jo raskere kan du få resultater.

Egentlig er "raskere" et relativt begrep, for etter hvert som sakene blir mer komplisert, er det mindre sannsynlig at det er tilstrekkelig å løse bare en bestemt hendelse. Når du begynner å arbeide med ting som kroniske smerter, diagnostiserte psykiske lidelser eller alvorlige sykdommer, kan "raskere" bety 10 økter i stedet for 40.

Innholdet i denne delen vil lære deg mitt perspektiv på hvordan emosjonelle problemer er dannet, og hvordan du kan navigere gjennom de for å finne de best mulige spesifikke hendelsene du kan ta hånd om. Dette er en ferdighet som vil gjøre de enkle tilfellene enda enklere og de "umulige" sakene mye mindre umulige.

Husk at EFT ikke er ment å erstatte kvalifisert medisinsk eller psykologisk behandling. Før du setter i gang med saker som kan kreve slik behandling, må du være sikker på at du har nødvendige kvalifikasjoner eller etter råd fra lege eller psykolog.

Her er en oppsummering av hva som skjer fremover.

  • Vi begynner med å utforske konseptet «Skriften på veggen» og hvilken betydning dette har for å forstå alle følelsesmessige problemer.
  • Deretter vil vi koble denne ideen til metaforen Bordplater og Bordbein for å gi deg en viktig og sentral struktur på hvordan emosjonelle problemer fungerer i et EFT-perspektiv. Vi kaller denne artikkelen "Fra Skriften veggen til Bordplater".
  • Deretter gir vi flere praktiske konsepter i en artikkel med tittelen "Skriften på veggen i praksis".
  • Til slutt toppes det hele med en artikkel som setter alt sammen slik at du kan bli en førsteklasses EFT Detektiv. Alt sammen finnes i "Detektivarbeidet - Å komme til de grunnleggende problemene.

 

© Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt