Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

  • Previous Screen
  • Previous Articles
  • Previous Categories
  • Start Page
  • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

EFT Bonus-artikler

Surrogat EFT

Hva er det?

EFT Surrogate Tapping image
Surrogat EFT: Trykke på deg
for en annen persons spørsmålet,
hvorvidt de er tilstede

Du utfører surrogat EFT når du banker på deg selv for en annen persons problemer, uansett om de er til stede eller ikke. Dette er et spennende element av EFT og leder oss mot nivåer av leging som er langt utenfor EFT, medisin og noe annet denne verden har å tilby. Det er et springbrett til høyere nivåer av åndelig bevissthet og den behagelige, evige freden som er vår åndelige fødselsrett.

Jeg sier dette fordi surrogat EFT ikke er mulig med mindre vi er koblet sammen på et eller annet vis. Hvordan kunne jeg for eksempel banke på meg selv og generere lettelser for din hodepine med mindre det er en eller annen tilkobling mellom oss? Tilkoblingen er ikke synlig som en elektrisk ledning, men den er åpenbart der. For meg er dette glødende beviser på enhetsprinsippet som gjennomsyrer så mange åndelige doktriner. Det løfter oss til en finere opplevelse som danner grunnlaget for den åndelige kraften til dette nettstedet.

Hvordan du gjør det

Den mekaniske gjennomføringen av dette av er ganske enkel. Du trenger ikke å bruke tid på å "komme inn i sonen" til noen andre. Ingen mantraer eller noe annet er påkrevd. Bare forestill deg mentalt at du er en annen. Du kan gjøre dette på mindre enn et sekund. Deretter begynner du å bruke EFT for problemene akkurat som om du var den andre personen. Du kan også la hele grupper banke for andres problem, og dette kan legge litt ekstra styrke i prosessen. Videoen nedenfor viser surrogat gruppe-banking i praksis.

 

SURROGAT GRUPPEBANKING- SE VIDEO

 

Anvendelse

Noen anvendelsesområder bør være innlysende. Eksempler vil være dyr, barn som ikke har lært å snakke og mennesker som du har liten eller ingen tilgang til (for eksempel innsatte, mentalt uføre mennesker, mennesker som sover, er i koma eller gjennomgår kirurgi). Du vil ikke ha informasjon om deres spesifikke hendelser med mindre du har slik kunnskap før du bruker EFT. Men du kan forestille deg de grunnleggende røttene, og du kan bli overrasket over hvor vellykket dette kan være.

Jeg har funnet denne prosessen spesielt bra for fysiske plager. Hvis for eksempel en hund halter med en skadet pote, kan du bare anta at du er hunden og bruke EFT surrogatbanking som om det var din labb som var vond. Det er gode sjanser for at smertene vil bli mindre eller forsvinne helt.

Gråtende babyer på fly kan også dra nytte av denne prosessen. Jeg har gjort dette mange ganger, og selv om jeg ikke er på 100 prosent, er min suksessrate ganske høy (80 prosent eller deromkring).

Jeg har også hatt vellykket bruk av det for bestemte hendelser. Hvis klientene er i stand til å fortelle meg sine spesifikke hendelser, kan jeg surrogatbanke på meg selv, og på bakgrunn av testing, blir smerten fra de spesielle hendelsene vanligvis mindre eller blir borte. Dette er altså enda en måte du kan hjelpe en klient gjennom sine problemer med minimal smerte. Gjør dette et par ganger, og du vil virkelig få tro på denne prosessen.

En annen bruk er for de klientene som tror denne bankeprosessen er dum og dermed gjør motstand mot den. For dem er ikke EFT "ekte terapi." I slike tilfeller kan du utføre standard samtaleterapi ("ekte terapi" i henhold til klientene) mens du mentalt banker på dine egne EFT-punkt på deres vegne. Dette vil selvfølgelig kreve litt trening, men du vil bli fornøyd over hvor mye bedre dine samtaleterapitimer blir.

Tillatelse

"Men trenger jeg ikke tillatelse til dette?" kan du spørre. "Bør jeg få et OK fra klientene, eller Gud eller universet?"

Vel, ja, hvis du tror det er virkelig nødvendig. Imidlertid bryr jeg meg sjelden om dette fordi jeg har aldri har sett noen negative resultater fra denne prosessen. Det verste jeg har sett er "ingen resultat." Det er som om det er en innebygd barriere som ikke tillater legning dersom det anses upassende av klientenes systemer. Det er andre grunner som du vil se i videoen nedenfor.

 

TRENGER VI TILLATELSE FOR Å SURROGATBANKE- SE VIDEO

Kreativ bruk

Bruk fantasien med surrogat EFT og se hvor det tar deg. Det kan bli en spennende tur. Her er to diskusjoner på video som synliggjør noen muligheter. I den første diskusjonen snakker Gwyneth om en mor som tar bort sin datters vannskrekk gjennom surrogat EFT. Den andre er med Angie som "ble i slekt" med meg under en EFT-økt og som senere registrerte dramatiske funksjonalitetsendringer i sine relasjoner.

 

SURROGATBANKING - KREATIVE EKSEMPLER - SE VIDEO

 

 

Copyright Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt