Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

  • Previous Screen
  • Previous Articles
  • Previous Categories
  • Start Page
  • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

Før du begynner

Om de forskjellige ringvirkningene fra EFT: Min ærlige mening

"De ligner alle på EFT, men under overflaten er de vesentlig forskjellige, til og med fra hverandre.
Ærlig talt vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte over denne utviklingen.
Konflikter overalt. Hva skal en nybegynner gjøre?"

Mine bekymringer

Tapping concerns image
EFTS spredning
ikke uten sine bekymringer.

EFTs utbredelse er ikke uten bekymringer.

EFTs verdensomspennende utbredelse bringer håp til mennesker, men på grunn av problemer som jeg har forårsaket, er ikke utbredelsen helt uten bekymringer.

Da jeg introduserte EFT i 1995, hadde jeg ingen anelse om at det etter hvert ville ende i hendene på millioner av mennesker. Hadde jeg det, ville jeg forsikret meg om at alle fikk en likeverdig opplæring i metoden. Tydelig undervisning. Likt pensum. Standarder for hele bevegelsen. Da ville alle EFTere snakke samme språk, og innovasjoner kunne bygge på et felles grunnlag.

Men akk, jeg slapp ballen, og nå er situasjonen den at det finnes hundrevis av biprodukter som ringvirkninger fra EFT som hver for seg reflekterer et annet sett av oppfatninger og preferanser. Ingen standarder overhodet. De ser ut som EFT, men under overflaten er de vesentlig forskjellig, selv fra hverandre. Ærlig talt, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte over dette resultatet. Konflikter overalt. Hva skal en nybegynner gjøre?

Jeg anbefaler selvsagt at du lærer EFT her... fra kilden... hvor alt er forklart, konsekvent og helt gratis. Men hvis du ønsker å utforske biproduktene, finner du de på Internett. De pleier å bruke en eller annen form av EFT eller det kjente kallenavnet Tapping (banking) i navnene.

Selv om det finnes noen hederlige unntak, har ikke det store flertallet av arrangørene tatt noen spesifikk opplæring i EFT fra kilden, og dermed legger de frem "lettere" versjoner av EFT. Dessverre har jeg fått tilbakemeldinger om at en av disse ringvirkningene har ført til alvorlig traumatisering av noen personer, og noen har til og med fått tanker om selvmord.

Selvfølgelig kan jeg verken støtte eller godkjenne de fleste av disse ringvirkningene. Jeg skulle ønske jeg kunne. Det ville hjulpet hjulpet en virkelig spredning av EFT.

e-klemmer, Gary

© Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt