Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

  • Previous Screen
  • Previous Articles
  • Previous Categories
  • Start Page
  • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

DEL I for alle: Grunnleggende EFT banketeknikker

Er du fornøyd med 20 prosent av EFT-banketeknikkenes muligheter?

Den store EFT-illusjonen

EFT Tapping Skills 1 image

Vedvarende bruk av Grunnoppskriften til EFTs banketeknikker alene, uten noen opplæring i hvordan du skreddersyr eller polerer prosessen, vil gi deg ca 20 prosent (mitt grove anslag) av EFTs rikholdige muligheter for helbredelse. Men disse 20 prosentene er ofte så imponerende at nye EFTere ikke får øynene opp for alle de andre mulighetene som ligger i EFT. Det er som å bli fascinert av sykkel mens en er uvitende om at fly, tog og biler finnes.

Noen av våre beste studenter av EFT-banking kaller dette Den Store EFT-illusjonen fordi resultatene som genereres fra disse 20 prosentene er så avansert i forhold til hva du vanligvis kan forvente, at det er lett å feilaktig konkludere med at Grunnoppskriften til EFT-bankingen er alt som er i EFT. Mange EFTere gjør dette og og lar helt uvitende de resterende 80 prosentene bli liggende igjen. Du vil ofte se dette i de ulike etterligningene eller ringvirkningene fra EFTs banketeknikker som fyller Internett.  Se Om de forskjellige ringvirkningene fra EFT

Noen ganger er ikke 20 prosent nok, og det første en nybegynner i EFT tenker på, er vanligvis å gjøre språket "bedre."  Når alt kommer til alt, punktene forblir de samme - det eneste som er  igjen er å endre språket, ikke sant?

Nei.

En vanlig, men ineffektiv løsningen er å prøve å legge mer av "problemet" inn i Oppsettet eller framføre hele avsnitt om et livslangt problem for å uttrykke det tydeligere. Det finnes også ressurser online med ferdigskrevet Bankeskript som appellerer til de som feilaktig har trodd at språket må styrkes for bedre resultater. Tvert imot, det er som å prøve å "forbedre" en sykkel med ekstrautstyr som tungvinte kurver og sidevogn når det du virkelig trenger er en førerkortopplæring som setter deg i stand til å kjøre den kraftige EFT-bilen på en jevn og god måte. EFT-førerkortet vil lære deg at det å være mer spesifikk og adressere en bit av problemet av gangen er enklere og langt kraftigere enn å utvide omfanget av Oppsettet. Å være mer spesifikk betyr å lære å skille hvert problem i individuelle deler (Aspekter) og sikte inn mot en og en av disse delene med bankeprosessen. Disse og andre viktige verktøy er omtalt i senere deler av denne opplæringen. Når du har kommet til den personlige freds prosedyre på slutten av del 2, vil du være klar til å kjøre bilen.. 

Hvis du er fornøyd med sykkelen og 20 prosent gir nok lindring for ditt problem, så kan du stevne videre med min personlige velsignelse. Bruk Grunnoppskriften til EFT Banketeknikker på de problemene der den passer, og du har et helbredelsesverktøy for resten av livet.

Melding:

Hvis du stopper din EFT-utdanning her, vær klar over at du er på nybegynnernivå. Å la andre få inntrykk av at Grunnoppskriften er alt som finnes innen EFTs Banketeknikk, vil videreføre Den Store EFT-illusjonen og og formidle vårt budskap på en unøyaktig måte.Vennligst send alle interesserte venner, familie eller andre bekjente til vår hjemmeside for komplett trening. Du vet aldri, kanskje de foretrekker førerkort.

Hva du kan se Online

Når du ser eksempler på EFT eller Banking på Internett eller fra andre uavhengige kilder, er det ofte ulike former av Grunnoppskriften til EFTs Banketeknikker som er kombinert med en annen metode eller variert på andre måter. Mange av de vanlige variantene av EFT Banking kan sees i oppsett/påminnelsespråket. Dessverre er disse variantene ikke autentisk EFT og kan være villedende. Se Om de forskjellige ringvirkningene fra EFT

Det finnes noen bestemte språkferdigheter som vi presenterer i senere seksjoner, men for å lære dem riktig, bør du følge denne EFT-opplæringen. Når du går videre i treningen, vil du kunne gjenkjenne varianter når du ser de, og ofte vil du kunne identifisere hvilken viktig del av EFTs bankepross som mangler.

På nåværende tidspunkt er det best å unngå "ekstra instruksjon" online eller fra andre uavhengige kilder, fordi det vil trolig føre til forvirring og svekke effektiviteten.

GJENNOMGANG:

I denne artikkelen lærte du om Den Store EFT-illusjonen.

  • EFT-bankingens Grunnoppskrift står for omtrent 20 prosent av EFTs potensielle muligheter, men mange oppfatter den feilaktig som hele EFT.
  • I stedet for å "forbedre" språket for bedre resultater, lær å være mer spesifikk og finn bedre mål for dine bankerunder.
  • For best resultat, lær EFT med denne opplæringen og unngå andre webressurser som kan føre til forvirring.

 

© Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt